Cardedeu millora la seguretat i accessibilitat a l’Escola Mil·lenari

En el marc del projecte Camins escolars, aquesta setmana començaran un parell d’actuacions amb l’objectiu de millorar la seguretat i l’accessibilitat a l’Escola Mil·lenari de Cardedeu.

escola mil·lenari

 

D’una banda, es pavimentarà l’accés a l’edifici d’infantil pel carrer Mare de Déu de la Mercè, fent-lo de plataforma única i d’accés restringit a vianants. I de l’altra, s’elevarà la cruïlla entre la Gran Via Tomàs Balvey i el carrer Mare de Déu del Pilar per millorar l’accessibilitat de vianants i incrementar la seguretat viària. Un cop elevada, s’hi repintarà el carril bici existent. Quan hi hagi afectació viària s’informarà dels talls de trànsit i alternatives de pas. És previst que ambdues actuacions estiguin enllestides en un mes i mig aproximadament.

El projecte Camins escolars inclou tota una sèrie d’actuacions encaminades a millorar els recorreguts de casa a l’escola i fer-los segurs i accessibles, pas previ a la implantació del “bus a peu”, una proposta de dinamització de l’accés a l’escola col·lectivament i a peu. A més, en aquest àmbit en concret –barri de Can Serra– s’està fent, en aquests moments, un procés participatiu per a la millora de l’espai urbà i de la mobilitat en tota la zona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *