Cardedeu expedienta 25 propietaris de finques brutes

Amb motiu de l’onada de calor d’aquests dies, l’Ajuntament de Cardedeu ha fet una crida a la ciutadania per a extremar les precaucions per prevenir incendis. El Vallès Oriental és una de les comarques més afectades per l’elevat risc d’incendis, per la qual cosa es demana màxima precaució.

Imatge d'un dels solars que han estat netejats. (Fotos: Ajuntament)

Imatge d’un dels solars que han estat netejats. (Fotos: Ajuntament)

Un any més, l’Ajuntament de Cardedeu ha requerit a la propietat de solars sense edificar que els netegin i els mantinguin en bones condicions per evitar riscos d’incendis i plagues. Enguany s’han enviat 170 requeriments per un total de 280 finques, la majoria del quals han complert amb les seves obligacions. De moment, s’han obert expedients d’ordres d’execució i expedients sancionadors a 25 finques que no han estat netejades. A més, hi ha 13 titulars de terrenys bruts que no han pogut ser localitzats.

D’altra banda, recordem a tota la població la necessitat d’extremar les mesures de seguretat i la prohibició de fer foc a l’aire lliure i en especial a les zones boscoses. En cas d’incendi, tingueu en compte les recomanacions que podeu consultar a l’enllaç adjunt.

A més, les altes temperatures d’aquesta onada de calor també són perjudicials per a la salut. Per això us oferim un seguit de consells que trobareu als enllaços adjunts.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *