serreta1Al parc de la Serreta, s’han plantat prop de 40 arbres amb l’objectiu de dotar l’espai de més ombra, sobretot al voltant de la zona de l’amfiteatre. Les espècies escollides són tant des d’aquelles més autòctones i uniformes amb l’entorn com roure i alzines, com d’altres de copa més generosa i abundant com les sòfores i els lledoners.

pinetons4Al parc dels Pinetons s’hi ha plantat 20 pins d’aproximadament sis metres repartits en les zones amb més clarianes, amb la finalitat de rejovenir el parc i mantenir l’aspecte de bosc urbà.

D’altra banda, s’ha embellit l’entrada sud de Cardedeu amb l’enjardinament de la nova rotonda, on també s’hi ha instal·lat l’escultura “Vessants”, obra de l’escultora Glòria Ortega, a través de la qual es vol transmetre la força, la unitat dels pobles i de les persones que hi viuen, i que representa una al·legoria del Montseny i el Corredor. El parterre lateral de la rotonda també s’ha condicionat amb la plantació de diferents espècies arbòries, com una alineació de pollancres i tres grans cedres en forma de cercle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.