Aquest diumenge ha tingut lloc a la Masia Cal Trempat de Vilanova del Vallés, el 4rt Congrés de la JSC del Vallès Oriental, que ha servit per renovar els òrgans de la federació comarcal i aprovar els documents polítics i d’organització per als propers tres anys.

JSC

Imatge del grup dels participants al Congrés. (Foto: JSC)

La jornada ha arrancat amb la benvinguda al municipi de la regidora i candidata a l’alcaldia de Vilanova del Vallès, Maria Lluïsa Ferrer. Tot seguit, Arnau Ramírez ha exposat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, que ha liderat durant els darrers temps i que ha rebut el suport de tots els militants. Molt emotivament, ha destacat els esforços realitzats per fer “de la federació una família, que fa les coses diferents, que lluita pels qui més ho necessiten”.

A continuació, s’han debatut les esmenes als documents que fixen els principals reptes i objectius de l’organització juvenil a nivell comarcal per als propers tres anys: la Ponència Política i la Ponència d’Organització. Ambdós textos s’han aprovat per unanimitat.

Posteriorment, s’ha presentat la candidatura a la Comissió Executiva de Federació i a les delegacions de la JSC-VO al Consell Nacional de la JSC i al Consell de Federació del PSC del Vallès Oriental, acompanyada per l’exposició dels principals eixos d’actuació que conformen el projecte. La militància ha escollit, mitjançant una votació secreta, la següent composició de la nova Comissió Executiva de Federació:

Primera Secretaria-> Carla Jo

Secretari d’Organització i Política Municipal> Rubén López

Secretari de Comunicació i adjunt a Organització-> Raul Broto

Secretària de Moviments Socials i Associacionisme-> Laura Lozano

Secretari d’Acció Política i Dinamització d’Agrupacions-> Imanol Martín

Secretària de Formació-> Saray Alpiste

També s’han escollit organs de representació de la militància com ara: representants als Consells Nacionals i de Federació, i mesa del Consell de Federació.

A la cloenda de la jornada, ha intervingut el Primer Secretari del PSC del Vallès Oriental i diputat al Congrés, Román Ruíz, que ha encoratjat als joves socialistes a treballar de valent per afrontar aquests temps difícils per a tanta gent. També ha intervingut el nou primer secretari nacional de la JSC, Pol Gibert, que ha destacat el saber fer de la JSC de la comarca, assumint riscos i innovacions necessàries per a fer arribar el missatge als més joves.

La recent elegida primera secretaria de la JSC del Vallès Oriental, Carla Jo, ha tancat el congrés amb un discurs d’agraïment en el que ha destacat: “Tenim per davant anys en els que ens tocarà ser més creatius que mai per a seguir defensant els nostres drets i per a fer que el socialisme torni a les administracions. Cal que els més joves recuperem els governs d’esquerres i amb ells els nostres drets perduts aquests anys”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.