Seco, Gil, Ramírez i Lucas, millors esportistes

Imatge de l'acte, amb els guardonats de la Festa de l'Esport. (Foto: Toni Torrillas)

Imatge de l’acte, amb els guardonats de la Festa de l’Esport. (Foto: Toni Torrillas)

Granollers homenatja els millors esportistes de la ciutat en el marc de la Festa de l’Esport.

Enguany els finalistes de cada categoria han estat en promesa femení: Martina Capdevila Barbany del BM Granollers; Lídia Vigara Rodrigo del CN Granollers-Natació sincronitzada i Carla Seco Garcia del CN Granollers-Natació.

En promesa masculina: Pau Navarro Baches del BM Granollers; Marcos Gil Corbacho del CN Granollers-Natació i Armand Rodríguez Ramos de l’Associació Granollers Esportiva (bàdminton).

En sènior femení: Blanca Lucas Burgos de l’Associació Granollers Esportiva (bàdminton); Laura Terrades del Club Triatló Granollers i Cecilia Jiménez Nieto del CN Granollers-Natació sincronitzada.

I, en sènior masculí: Blai Ramírez Valero de l’Associació Granollers Esportiva (bàdminton); Ferran Solé Sala del BM Granollers i Unai Doncel Reche del Club Judo Granollers.

El jurat de la Festa de l’Esport ha triat els següents guardonats:

Guardons de Millor Esportista de 2015

PROMESA FEMENINA

Carla Seco Garcia del CN Granollers-Natació.  És campiona d’Espanya júnior d’estiu en 100 m lliures, 100 i 50 m esquena, i Campiona d’Espanya per comunitats autònomes. Primera en 100 i 200 m esquena, en 200, 100 i 50 m lliures en el Campionat de Catalunya Junior d’hivern. Primera en 100 i 50 m esquena, en 200, 100 i 50 m lliures en el Campionat de Catalunya Júnior d’estiu. Sotscampiona d’Espanya júnior en 50 m lliures i de Catalunya absolut d’estiu en 100 m esquena. Terecera classificada en la prova de 200 m esquena en el campionat d’Espanya junior d’estiu, 3a en 50 m esquena en el de Catalunya absolut i 3a en 400 m lliures en el Campionat de Catalunya júnior d’hivern.

PROMESA MASCULÍ. 

Marcos Gil Corbacho del CN Granollers-Natació. És campió d’Espanya infantil d’hivern en les proves de 200, 400 i 1.500 m lliures d’estiu i d’hivern, i en el Campionat de Catalunya infantil d’estiu i també en el d’hivern, a més dels 100 m lliures en aquesta ocasió. Sotscampió d’Espanya infantil d’estiu en 100 m lliures i sotscampió de Catalunya d’estiu en  400 m. Tercer classificat en 200 m esquena en el Campionat de Catalunya d’hivern i 3r en 100 m lliures en el Campionat de Catalunya infantil d’estiu. Té la millor marca catalana de 14 anys en 400, 800 i 1.500 m lliures. Amb 15 anys ha aconseguit la millor marca catalana en els 1.500 m lliures.

SÈNIOR FEMENINA

Blanca Lucas Burgos de l’Associació Granollers Esportiva (bàdminton). Medalla de plata en el Campionat d’Espanya sub19 en individual femení i en dobles femení. Bronze en el Campionat d’Espanya absolut en individual femení i bronze en el Campionat de Catalunya en dobles femení. Or en el Campionat d’Espanya absolut individual femení i dobles femení, i en el sub19 també en individual i dobles. La Blanca és 3a en el rànquing nacional sub19 individual i en dobles femení, 8a en el rànquing nacional absolut individual, i 4a en dobles femení.

SÈNIOR MASCULÍ. 

Blai Ramírez Valero de l’Associació Granollers Esportiva (bàdminton). En Blai Ramírez va aconseguir l’or en el Campionat d’Espanya i de Catalunya absoluts de 2015 en individual, i es va classificar en segon lloc en el Màster Absolut de Huelva’15 en individual. Està convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en el Campionat d’Europa de 2016, mèrits aconseguits, entre altres, amb la seva participació a les competicions internacionals d’Hongria, Noruega, Finlàndia, Àustria, Portugal, Itàlia i l’Open de Praga.

RECONEIXEMENTS I MENCIONS

Reconeixement per aniversari: 40è aniversari del Club de Petanca Granollers

Reconeixement a la trajectòria esportiva: Antoni Roura, UNISUB Granollers; Francisco Pérez – Pakito, corredor de fons i ultra fons; Mario Viñas i Raquel León, marxadors; David Lloret, automobilista; i Elia Gibert, corredora de dirt track.

Premi a l’esportivitat Joan Creus: El premi a l’esportivitat és per a l’Aitor Cebrián, entrenador de l’equip benjamí de l’Escola de Futbol de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit (València)

Menció especial a l’entitat CF Finsobe: Campanya de valors en l’esport

La Festa de l’Esport és el punt de trobada de clubs, associacions i entitats esportives que cada any es reuneixen per homenatjar l’esport granollerí, en aquest acte organitzat per l’Ajuntament de Granollers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *