Carlos Latre arriba a l’Auditori de Granollers

L’humorista Carlos Latre, més en forma que mai, arriba a Granollers amb un nou espectacle: 15 años no es nada. Un repàs humorístic dels seus 15 anys de carrera, en què imitarà els seus personatges més famosos i altres de nova creació, com Paul McCartney, Steve Wonder i Tom Jones.

latre_webA diferencia del seu anterior espectacle, Yes we Spain, que el van portar a recórrer durant 3 anys tots els teatres d’Espanya amb més de 35.000 espectadors dempeus, aquest és un espectacle sense fil conductor previ. L’humorista va pessigant una mica d’aquí i una mica d’allà per fer d’aquest show una peça única i diferent a cada espectacle, remarcant l’estreta relació amb el públic.

El muntatge, d’uns 90 minuts, recordarà a l’estil Broadway i estarà presidit per una escala central lluminosa, que s’anirà transformant a mesura que transcorri la funció. Latre abordarà temes d’actualitat, carregats de bona música, de la mà de personatges tan mítics com  l’expresident del Barça, Josep Lluís Nuñez, la duquesa de Alba, Ferran Adrià, Boris Izaguirre, Lola Flores, Juanito Valderrama, Raphael i Camilo Sesto entre d’altres.

Dv. 23 oct., a les 21:00h.

 

One Response to Carlos Latre arriba a l’Auditori de Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *