Carmen Machi i Javier Gutiérrez porten ‘Los Mácbez’ al Teatre Auditori de Granollers

Los Mácbez, l’últim gran projecte d’Andrés Lima, un dels impulsors de la nova posada en escena del teatre espanyol, arriba a Granollers amb un equip artístic format per alguns dels noms més coneguts i respectats de l’escena actual: Carmen Machi, Javier Gutiérrez, Chema Adeva, Rulo Parlo, Rebeca Montero i Jesús Barranco.

L’obra és una adaptació del dramaturg Juan Cavestany sobre un dels textos més coneguts de William Shakespeare, Macbeth, fruit de la coproducció de quatre empreses: Siamesas, Carallada Show, Mama Floriana i Asuntos Culturales.

¿Fins on arribaries per fer realitat les teves ambicions? ¿I les ambicions de dos éssers humans? Los Mácbez ens apropa la història de Shakespeare des d’una nova perspectiva, traslladant a l’espectador des de l’antiga Escòcia a la tenebrosa Galicia, plena de meigas, boira, ambició política, condícia i falta d’escrúpols.

Una obra, malauradament, d’eterna actualitat que retrata l’actitud d’homes i dones de tots els temps i de totes les èpoques, que se segueixen corrompen per aconseguir i conservar el poder. Una versió extraordinària d’una de les obres més representades de Shakespeare.

Dissabte 24 de gener, a les 21:00

FITXA ARTÍSTICA

Adaptació del text Juan Cavestany (adaptació de Macbeth, de William Shakespeare)

Direcció: Andrés Lima

Intèrprets: Carmen Machi, Javier Gutiérrez, Chema Adeva, Jesús Barranco, Laura Galán, Rebeca Montero, Rulo Pardo

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

2 hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *