Els treballadors i les treballadores de la planta de Bacardí España a Mollet del Vallès han enviat una carta oberta al president de la companyia, Facundo L. Bacardí –descendent del fundador–, i a alguns directius a nivell mundial, entre ells el director executiu, Michael J. Dolan, on expressen la seva sorpresa i disconformitat amb el tancament de la fàbrica.

“Els treballadors de Bacardí Espanya volem expressar la nostra disconformitat per la decisió del tancament de la planta de producció a Mollet del Vallés.

És una decisió que ens ha sorprès enormement ja que, a cap moment, els gestors de la mateixa ens han informat que hi hagués problemes en la nostra planta.

Els treballadors sempre hem defensat els valors de la companyia com a peça fonamental dels nostres principis, tenint en l’excel·lència dels nostres productes la part fonamental en la nostra forma de treballar.

Som competitius tant econòmica com organitzativament, i estem subministrant a un dels mercats més importants de la companyia.

Per tot això, no podem comprendre aquesta decisió que sembla presa des de la distància i que converteix a les persones en nombres. Una decisió que afectarà a més de 200 famílies. Famílies que s’han esforçat durant molts anys per treure aquesta empresa avanci.

Pensem que tants anys d’esforç i treball bé mereixen que es reconsideri la decisió i ens donin l’oportunitat de seguir demostrant les nostres ganes de treballar i el nostre compromís d’excel·lència.

No al tancament de Bacardí Espanya!!!”.

Treballadors de Bacardi de Mollet

4 Responses

  1. Maika

    No hay derecho que hagan esto. Que todo corrupto deposite lo que han robado, que mantengan a sus familias con el sueldo mínimo. Con todo ese dinero que han robado muchas empresas estarían a flote.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.