CCOO es consolida com el sindicat més representatiu al Vallès Oriental

ccoo logoCCOO Vallès Oriental-Maresme i Osona valora molt positivament el període de concentració d’eleccions sindicals finalitzat el passat 31 de desembre. Fins a la passada setmana el Departament de Treball no havia facilitat les dades del període de concentració d’eleccions sindicals on es confirmava que CCOO torna a ser el primer sindicat tant a Catalunya com al Vallès Oriental. L’aportació que la demarcació ha fet a l’augment de la representació global del sindicat a Catalunya ha estat del 16% del total.

Aquest ha estat, segons CCOO, un dels períodes de concentració electoral més dur pel context econòmic i social que viu el país. El desmantellament d’empreses ha provocat una forta pèrdua de representació sindical, comptabilitzada en 429 representants menys respecte al 2011, atesos els tancaments i ajustaments de les plantilles vallesanes.

En aquest context difícil, al llarg dels darrers 15 mesos s’han escollit gairebé la meitat dels delegats i delegades. CCOO ha tancat amb un total de 1.265 representants al Vallès Oriental front els 1.008 de la UGT o els 148 de USO. Només a tres sectors d’activitat CCOO no és primera força: l’Agroalimentari on és segona força amb 2 delegats/des de diferencia, sector sanitari on també és segona força amb 15 menys, i l’educatiu amb 14 delegats/des menys. En total CCOO creix respecte al segon sindicat en 110 delegats/des mes que al període de concentració del 2011.

Des de CCOO es considera que “la tasca de proximitat i el compromís amb el territori” és el que els ha ajudat a marcar la diferencia i millorar resultats. “Restem satisfets de la feina feta, ja que millorem resultats a dos de les tres comarques on treballem i mantenim la majoria a les tres comarques”, diuen.

2 Responses to CCOO es consolida com el sindicat més representatiu al Vallès Oriental

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *