La Secció Sindical de CCOO de Valeo, amb la majoria del comitè d’empresa, a través del Gabinet Tècnic i Jurídic de CCOO de Catalunya, ha presentat una demanda judicial en la qual reclama la nul·litat de l’ERO presentat per Valeo Clima per traslladar l’activitat productiva a Saragossa i tancar la planta de Martorelles. La demanda addueix que aquest expedient no es pot acceptar, ja que presenta diverses irregularitats legals tant de forma com de contingut.

També inclou la petició de suspendre de manera cautelar el trasllat de 214 treballadors de la planta de Martorelles a Saragossa, que l’empresa pretén fer efectiu a partir del 9 de novembre. CCOO recorda que la plantilla està en vaga indefinida des de finals de juliol en protesta contra el tancament de la planta vallesana i en defensa dels llocs de treball.

CCOO d’Indústria de Catalunya dóna ha anunciat que dóna total suport als treballadors i treballadores de Valeo, que van decidir en assemblea mantenir la mobilització fins que s’obri un escenari que permeti debatre el manteniment de l’activitat productiva i l’ocupació a la planta de Martorelles i trobar solucions laborals i socials per al conjunt de la plantilla.

CCOO d’Indústria recorda que la planta de Martorelles destaca dins el grup per les seves ràtios de competitivitat, qualitat i productivitat, i denuncia que amb aquesta decisió, l’empresa està incomplint el pla industrial signat, que garantia l’ocupació i les inversions a la factoria de Martorelles fins al 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.