Cels és l’última obra de la tetralogia La Sang de les promeses, de la que en són part LitoralIncendis Boscos. Rabiosament contemporània, aquesta obra permet al director Oriol Broggi experimentar amb nous llenguatges, jugar amb l’audiovisual, explorar i trencar amb allò tradicional.

Amb Xavier Boada, Marcià Cisteró, Eduard Farello, Xavier Ricart i Ernest Villegas, Cels és la història de cinc persones que formen part d’una organització internacional anomenada Sòcrates. Es dediquen a espiar converses telefòniques i escodrinyar el cel per intentar evitar un imminent atemptat terrorista. El món personal de cadascun s’enfonsa, però, quan de sobte un d’ells es suïcida.

Cels, producció de La Perla, és una de les grans obra de Wajdi Mouawad, angoixant i sorprenent, que ens porta a descobrir les parts més fosques de la pròpia identitat. Una representació crua de la realitat més pura.  Una obra que et farà sentir viu, trist o alegre, però viu al cap i a la fi. Un cant a la vida com pocs se’n poden viure i un viatge pels desastres del segle XX, per aquesta desfilada d’errors humans que han encadenat guerres fins a deixar un panorama devastat de fonaments morals.

Ds. 29 nov., a les 21:00

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Oriol Broggi

Interprets Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Eduard Farelo, Xavier Ricart, Ernest Villegas, Carles Martínez, Àlex López, Enric Auquer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.