El parc de Torras Villà de Granollers s’omple de ‘Cinemafreshhh!’

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, la regidora de Cultura, Mireia López, i Lambert Botey, membre del Cineclub de l'AC, durant la presentació del Cinema Freshhh 2015. (Foto: Ajuntament)

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, la regidora de Cultura, Mireia López, i Lambert Botey, membre del Cineclub de l’AC, durant la presentació del Cinema Freshhh 2015. (Foto: Ajuntament)

Després de dues edicions exitoses, amb més de 4.500 persones, torna el Cinemafreshhh! al Parc Torras Villà. Des de l’any 2013 l’Associació Cultural, el col·lectiu Fantàstik i l’Ajuntament de Granollers organitzen conjuntament aquest Festival de Cinema a la Fresca cada dimarts a les 22 hores, es projecta una pel·lícula en versió original subtitulada. A partir de les 20.30 hores es disposa de servei de bar –amb venda de begudes, entrepans i amanides–, crispetes i lloguer de gandules.

Aquest any l’organització ha fet una programació de títols variats, aquest és el calendari:

  • Una pel·lícula on la música està molt present: 7 de juliol: Pirate Radio (Radio encubierta, 2009) de Richard Curtis.
  • Una pel·lícula fantàstica: 14 de juliol: Guardians of the Galaxy (Guardianes de la Galaxia, 2014) de James Gun
  • Una bona comèdia: 21 de juliol: Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?, 2014) de Philippe de Chauvero
  • Un clàssic, que ens permet donar el toc cinèfil: 28 de juliol: Blade Runner (1982) de Ridley Scott.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *