CiU de les Franqueses incorpora 10 independents a la seva llista

Francesc Colomé, actual alcalde de les Franqueses del Vallès i candidat de Convergència i Unió, ha incorporat fins a 10 independents a la seva llista per concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig. Aquest diumenge al migdia ha presentat el seu equip en la sala d’actes de Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies.

Colomé ha dit de la seva llista que és com un mitjó, “que si el gires, és exactament igual, els candidats que van al final són tan bons com els primers”. Del grup que l’acompanya n’ha destacat que és un equip renovat, “amb moltes cares noves”, i que inclou força persones joves (Marina Ginestí -5-, Emilia Martínez -8- i Enric Garriga -9-), a qui ha demanat “que comencin a agafar el relleu dins el partit”. I n’ha conclòs que “és el millor equip que podia tenir”.

Després de fer una repassada d’aquests quatre anys a l’alcaldia, Francesc Colomé ha esbossat els cinc eixos en els quals es basarà el programa de Convergència i Unió per a les properes eleccions, que són: Escoltar i donar la veu a la ciutadania, Vetllar per la transparència i el bon govern, Millorar la qualitat de vida de la gent, Impulsar el progrés econòmic i social; 5 pobles, 5 realitats, 1 municipi.

D’aquest darrer ha anunciat que els projectes estrella per a cada poble eren acabar l’edifici del Centre Cultural de Corró d’Avall, ampliar l’espai d’equipaments municipals a Corró d’Amunt, fer una residència per a la gent gran a Bellavista, pacificar el camí de Marata i tirar endavant el projecte de millora de la Zona Esportiva de Llerona i del Casal.

TURULL I JOU

Jordi Turull i Francesc Colomé. (Foto: CiU)

Jordi Turull i Francesc Colomé. (Foto: CiU)

A banda dels candidats, dels presidents locals de CDC i UDC, han donat el seu suport a Colomé el president del Grup Parlamentari de CiU, Jordi Turull, i la portaveu adjunta del Grup Parlamentari de CiU, Mercè Jou. Turull ha destacat del candidat de CiU a les Franqueses que és una persona afable, que parla clar, però que sap escoltar molt la gent. També que és una persona de diàleg, de pacte, i que ho ha demostrat amb escreix en aquests quatre anys de govern multipartit a les Franqueses.

Turull també ha de dit de Colomé que és “una persona que pateix pels que pateixen i que el que el mou a estar en política és solucionar els problemes de la gent”. “En Francesc és agosarat i no es dóna mai per vençut”, ha afegit. Turull també ha dit que “en ‘Colo’ s’ha guanyat el prestigi molt més enllà de les Franqueses perquè encarna els millors valors i actituds per estar al capdavant de les institucions”. I ha acabat dient que “aquí a les Franqueses teniu un luxe d’alcalde”.

Per la seva part, Mercè Jou ha destacat de Colomé “la seva gran capacitat per relacionar-se amb els altres i crec que tot plegat és gràcies a la seguretat que té en ell mateix”. Jou també ha dit que “en Francesc té una mirada que transmet compromís, passió i il·lusió per les Franqueses”.

5 Responses to CiU de les Franqueses incorpora 10 independents a la seva llista

 1. Albert Vila 20/04/2015 at 08:50

  Jordi Turull té raó: Colomé és un luxe. Però un luxe que costa 63.000 euros l’any i que les Franqueses no es pot permetre. Un luxe que durant quatre anys ha estat absent de la realitat del municipi i que es va assegurar la legislatura formant el govern més car possible: més de 600.000 euros l’any en sous polítics. No mereixem aquest luxe.

  Respon
 2. Montserrat P. 20/04/2015 at 11:25

  Totalmente de acuerdo con Albert Vila. Pero lo que más me ha sorprendido ha sido el borrador con los cinco puntos de su programa electoral. Me ha sonado muchísimo a un libro de ciencia ficción llamado “España ese gran país”. Igualito!!!

  Respon
 3. Ani 20/04/2015 at 11:59

  Me río. Esto es de risa. Lo único que a conseguido ha sido llenarse los bolsillos, él y sus súbditos. No a hecho nada por los ciudadanos. ¿Cuánta gente hay en el municipio que está parada? ¿Cuántas familias hay que no pueden pagar los impuestos? ¿Cuántas personas no llegan a final de mes y no tienen para darles un vaso de leche a sus hijos? ¿Cuántos niños no pueden ir a las excursiones del colegio por no poder pagar? ¿Y ha hecho algo el sr colomé? Nada. ¿Cuánto ha costado la plaza España de Bellavista? ¿Cuánto dinero nos a costado a los ciudadanos? ¿Había algún profesional de les Franqueses en esa obra? En vez de contratar a nuestros vecinos, la reforma la ha hecho una empresa de fuera.

  Respon
 4. Santi Martínez 20/04/2015 at 12:15

  El cinisme del senyor Colomé només és comparable a la seva capacitat per mentir al personal. Realment els diputats Turull i Jou coneixent al seu candidat? O viuen enganyats o són tant cínics i mentiders com ell. Però és clar, és el que toca ara de cara a les eleccions municipals. Que facin el discurs que vulguin, però que no ens prenguin per idiotes!!!

  Respon
 5. Rosa V. 23/04/2015 at 10:41

  Es vergonzoso ver cómo el alcalde dice que hay que escuchar a las personas. ¿Qué hace en el pleno? No responder y torear. ¿Por qué no le dedica un día a la ciudadanía? ¿Porqué tiene horas concertadas y al que no quiere escuchar, no le da cita previa? Son un insulto a la inteligencia de la ciudadanía los cuatro puntos de su borrador. Sr. Alcalde, OBRAS SON AMORES Y NO BUENAS RAZONES!!!!!!!!!! Usted no se puede aplicar el refrán, ya que en estos cuatro años no nos ha escuchado ni oído; no le han importado nuestros problemas y, sobre todo, nos ha endeudado mucho, muchísimo más…

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *