CiU de Sant Feliu aposta per les persones, la governança i l’entorn

El candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Codines per CIU, Joan Fontserè, va presentar aquest divendres els tres eixos principals del seu programa: les persones, la governança i l’entorn. En les persones, Fontserè va destacar la importància de generar ocupació, però no de forma inconnexa, sinó a través de la formació dels més joves i també de la gent gran.

L’alcalde de barri i la transparència van ser els dos punts que l’alcaldable va destacar en l’àmbit de la governança per fer una política molt més propera al ciutadà. Pel que fa l’entorn, millorar la mobilitat al centre del poble i els accessos és un dels objectius principals de Fontserè. “Necessitem crear oportunitats per Sant Feliu i aquestes oportunitats les hem d’anar a buscar també a fora del poble: al Consell Comarcal, a la Diputació o a la Generalitat”, va dir.

La llista la completen Raimon Viaplana, Aurora Vela, Cristina Buj, Kim Torras, Albert Llorens, Montse Pi, Cristina Aixàs, Joan Tartera, Manel Rodríguez, Jordi Sarvisé, Mª José López i Joan Sagalés. Com a suplents, Antònia Candelas, Jordi Llorens, Eva Gómez i Andreu Castellet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *