En els darrers dies s’han fet avenços respecte la organització del procés participatiu del 9 de Novembre a Granollers. CiU Granollers vol expressar que:

– És evident que ens hagués agradat tenir més punts on exercir el vot a la ciutat de Granollers, però la política organitzativa d’aquell dia (locals de la Generalitat per evitar responsabilitats d’altres administracions i funcionament basat en voluntaris) fa difícil aquest fet. També cal recordar que el culpable que no s’hagi pogut realitzar el 9N tal com estava inicialment previst és única i exclusivament l’Estat Espanyol amb la seva negativa i els seus continuats intents de no permetre realitzar amb normalitat la consulta.

– La carta de Josep Mayoral a Joana Ortega oferint més col·legis electorals pel 9 de Novembre és un gest simbòlic, però fora de termini i per tant de cara a la galeria. Fa dues setmanes que es coneix el format del 9 de novembre, i una carta a menys de 2 dies abans d’anunciar els punts de votació no té cap efecte a nivell organitzatiu.

– Tot i això, celebrem, encara que sigui a darrera hora, la intenció del PSC (en aquest cas de Granollers) de sumar-se a col·laborar en el procés del 9N, malgrat les crítiques expressades cap al mateix per alguns dels seus membres. En aquest sentit, encoratgem a l’alcalde i l’equip de govern a anunciar la seva participació el dia 9 i a fomentar aquesta participació amb una carta als ciutadans de Granollers animant-los a votar el 9N.

– La veritable potència del 9N li dóna la participació de la gent. Només un èxit de participació farà que puguem enviar un missatge clar al món sobre la voluntat del poble de Catalunya. És per això que animem a tots els granollerins i granollerines a participar el proper dia 9, i facilitarem aquest fet sumant-nos a la campanya informativa iniciada a nivell nacional durant els propers dies fins el 9 de novembre.

CiU Granollers, 30 d’octubre de 2014.

 

ENLLAÇ RELACIONAT: Mayoral proposa més equipaments on votar el 9N. 

2 Responses

  1. Anna Ramírez

    I jo dic que la consulta, tal com està plantejada, és una pantomima. Si el senyor Mas tingués el que hauria de tenir, hagués tirat endavant la primera consulta i no aquest sucedani. Era aleshores quan havia d’haver plantat cara al govern del PP i no ara, amb una consulta que no té cap valor legal. CiU ens enganya… i bona part del poble entra al drap. Mas dimissió o eleccions anticipades!!!

    Respon
  2. Pere Martín

    Estic d’acord. El gest cara a la galeria el fa CiU amb la pseudoconsulta. I més coses: És legal que els ajuntaments utilitzin els recursos públics municipals per a fer propaganda de la consulta? És legal que la Generalitat destini no sé quants milions a la consulta que té cap utilitat real i està suspesa pel Constitucional? Estan prevaricant tots?

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.