CiU i PSC inclouen cinc imputats a les seves llistes a les Franqueses

Les candidatures electorals presentades per CiU i PSC a les Franqueses inclouen cinc imputats. Es tracta dels regidors i regidores de l’equip de govern actual que estan sent investigats pel presumpte cobrament irregular de sobresous per oficiar casaments en les dependències municipals. Els convergents inclouen a la llista dos imputats, mentre que els socialistes presenten tres.

Jordi Turull i Francesc Colomé. (Foto: CiU)

Jordi Turull i Francesc Colomé. (Foto: CiU)

Per part de CiU, els imputats són el mateix candidat i actual alcalde, Francesc Colomé, i la seva número 2, Rosa Maria Pruna. Pel PSC, candidatura que encapçala Juan Antonio Corchado, es troben Juan Antonio Marín (numero 2 i un dels que més hauria cobrat), Josep Randos (6) i Gisela Santos (9).

Llista del PSC a les franqueses.

Llista del PSC a les franqueses.

Tots ells van declarar el març passat en els jutjats de Granollers amb motiu de la denúncia presentada per Unió de Pobles de les Franqueses (UPLF), que el 2013 va posar en coneixement de la Fiscalia el cobrament de dietes presumptament irregular –entre els anys 2011 i 2012– per oficiar casaments i altres cerimònies a les dependències de l’Ajuntament.

Es dóna la circumstància que el pagament d’aquests diners es va regular per ple l’any 2012 en benefici dels regidors que no tenien dedicació total o parcial. Cap dels imputats entrava dins d’aquest grup perquè formaven part de l’equip de govern.

3 Responses to CiU i PSC inclouen cinc imputats a les seves llistes a les Franqueses

  1. Santi Martínez 27/04/2015 at 09:41

    És molt trist que els grans partits no facin neteja de veritat.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *