IMG_1967-petitaRecórrer els 947 municipis de Catalunya en bicicleta i en menys d’un any. Aquest és el repte que s’han marcat Lluís Clua i Albert Ferré, de 30 i 24 anys. Per aconseguir-ho, aquests dos veïns de Falset (Priorat) han establert 41 etapes corresponents a les 41 comarques del país i cada cap de setmana pedalen per una d’elles i, per deixar constància de la seva fita, es fan una foto a cadascun dels pobles per on passen. Segons expliquen, “així podem compartir la nostra aventura amb la resta de la gent a través de les xarxes socials, alhora que donem a conèixer els racons catalans més bells”.

Recorregut de dimarts.

Recorregut de dimarts.

Lluís i Albert han batejat el seu repte amb el nom de “La bogeria”. Aquesta bogeria ja els ha portat a ficar-se a la butxaca les comarques del Barcelonès, el Montsià, el Baix Penedès, el Tarragonès, el Gironès, El Baix Ebre, l’Alt Camp, la Segarra, el Baix Empordà i el Baix Camp. Aquesta Setmana Santa seguiran pedalant per Catalunya i, en la seva etapa número 12, passaran pel Vallès Oriental, que atravessaran en dues jornades.

Recorregut de dimecres.

Recorregut de dimecres.

Dimarts 31 de març sortiran de Granera a les 8.00 del matí des de l’Església de Santa Cecília i acabaran a Gualba entre les 16 i les 17h. Dimecres 1 d’Abril arrencaran des de Sant Feliu de Codines a les 9 del matí des de la Plaça Doctor Robert i finalitzaran a Cardedeu sobre les 15h.

Vídeopromo: https://www.youtube.com/watch?v=Ol6QisM-qfk

Leave a Reply

Your email address will not be published.