El proper dissabte 22 de novembre de 2014, el president de la Diputació, Salvador Esteve, i l’alcalde de la Roca, Rafael Ros, donaran inici a les obres del carrer Catalunya, amb l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra.

Aprofitant la visita del president de la Diputació per a la celebració de la trobada anual de ADF de la província de Barcelona que enguany se celebra al pavelló poliesportiu nou de la Roca, Esteve i Ros posaran en servei els darrers trams construïts dels carrers Sant Sadurní i Tenor Viñas, amb les obres recentment finalitzades, i que han de servir com alternativa de trànsit de la carretera BV-5001, en direcció Vilanova.

Així mateix, a partir de les 13,00 hores, a l’espai central del carrer Catalunya, corresponent al seu pas per la plaça de l’Era es faran els parlaments i es col·locarà la primera pedra, deixant constància d’aquest moment tant important per al nucli urbà de La Roca.

A partir de dilluns 24, la carretera BV-5001 deixarà de tenir circulació en sentit sud i començaran les obres que ampliaran les voreres i deixaran el carrer Catalunya amb un sol carril de circulació en sentit Nord.

La Diputació aporta el 100% del cost de la transformació d’aquesta carretera en carrer, amb un total de 871.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.