Concert de In Crescendo a l’Auditori de Granollers

In Crescendo és un grup vocal format per 13 joves d’entre 16 i 24 anys nascut al juny de 2014. Al mateix any participa a la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day!, del qual en va resultar el guanyador.

Guanyador de la segona edició del concurs Oh Happy day! de Tv3.

Guanyador de la segona edició del concurs Oh Happy day! de Tv3.

Tots ells han experimentat una vida carregada de vivències i dedicació cap a la música. El fet d’haver format part d’altres projectes corals, i comptant la gran majoria amb una formació acadèmica, ha fet que només restés l’atzar per unir-los i definir-se com el que ara són, una suma d’il·lusió, iniciativa, naturalitat i professionalitat.

Guiats per un esperit de superació excepcional, es defineixen a través d’un repertori modern i innovador, arranjaments únics i especials, posades en escena enèrgiques, delicades i carregades d’emoció. Art en estat pur!

Diumenge 3 de maig, a les 19:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Lluís Pérez Cansell (director), Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Elsa Hackett, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Julen Gerrikabeitia, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Arnau Oliver.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *