Concert Solidari ‘Una oportunitat per a la Clàudia’ a Parets

L’Escola Municipal de Música de Parets s’ha bolcat en l’organització del Concert Solidari ‘Una oportunitat per a la Clàudia’, que tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de març, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler. L’activitat té com a objectiu recaptar fons per la jove paretana que, a causa d’un accident de trànsit, pateix importants seqüeles físiques.

destacat concert claudia fins 21 març 2015Durant el concert, els professors i professores de l’Escola Municipal de Música faran actuacions en diferents formats, tenint com a protagonista la guitarra, que és l’instrument que tocava Clàudia Espuny.

També participaran altres artistes convidats que s’han volgut solidaritzar amb la causa com  Diego Pardo (tenor líric), Yadura (cantautora cubana) i el grup de fusió de projecció internacional, Tap Olé.

Clàudia Espuny va ser alumna de l’Escola Municipal de Música durant més de 10 anys. Al llarg d’aquest temps va participar de manera activa en les classes de guitarra i va formar part de l’Orquestra de Guitarres i de la Coral Infantil.

L’organització del Concert Solidari no ha establert preu d’entrada però es poden fer donatius, a partir de 5 euros, que donaran accés al Teatre Can Rajoler. Les aportacions es podran fer a l’Escola Municipal de Música durant tota la setmana o el mateix dia del concert en el teatre.

2 Responses to Concert Solidari ‘Una oportunitat per a la Clàudia’ a Parets

  1. facebook_jrrof 18/03/2015 at 11:15

    Clàudia voldria donar-te força i anims Josep

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *