Diumenge es va constituir a Cardedeu la plataforma ciutadana ‘La Ronda no cal’, que té com a objectiu oposar-se formalment a la construcció d’aquesta infraestructura proposada per la candidatura de CiU a l’Ajuntament.

ronda noMolts ciutadans i diverses entitats ja han confirmat el seu suport a la iniciativa de la plataforma per tal de lluitar contra la construcció de la Ronda Oest proposada per la candidatura de CiU i des de l’actual Ajuntament, governat per la mateixa formació política.

“UNA OBRA INÚTIL”

El president de la Plataforma, Agustí Cervigón, va dir durant l’acte de constitució: “Aquest projecte, proposat i promocionat per l’actual Ajuntament i la candidatura de CiU a les eleccions, és totalment innecessari per al poble i es presenta de forma enganyosa associat a d’altres iniciatives que no hi tenen res a veure”.

Al mateix acte, el secretari de la nova plataforma ‘La Ronda no Cal’, Josep Estalella, va comentar: “El que es proposa és un altre exemple de malbaratament de cabals públics per fer obres inútils, molt semblant a allò que tots estem veient a molts indrets de Catalunya i Espanya”.

El president de la primera entitat que s’hi va adherir durant l’acte, Pere Clos, de l’Associació de Pagesos i Propietaris del Vallès Oriental, va afegir: “Aquesta ronda seria un cop mediambiental irreversible per a les terres de conreu que hi ha a la zona Nord Oest de Cardedeu, que són de regadiu i on els pagesos han fet grans inversions durant els darrers anys”.

La plataforma ‘La Ronda no cal’ ha anunciat que treballarà activament per aconseguir el major nombre d’adhesions de partits polítics i entitats de Cardedeu i d’arreu del país, i de tants particulars com s’hi vulguin afegir. El seu objectiu és donar a conèixer i aturar el que consideren un projecte enganyós, innecessari i que significaria un dany irreparable per a Cardedeu.

LA RONDA

L’anomenada Ronda oest tindria un recorregut de 2,5 km i funcionaria com una variant de l’actual tram urbà de la BV-5108. Enllaçaria la carretera de Cànoves i la rotonda de la C-251 (carretera de Granollers), traslladant el km. 0 de la carretera de Cànoves de la plaça de l’Església a la rotonda del Marital. A més, suposaria la construcció d’un túnel sota la via del tren per connectar aquesta variant amb la C-251.

One Response

 1. Joan Mari Borras

  Completament d’acord
  NO ES NECESARI!!!!
  Compteu amb mi per quansevol ajuda.

  Joan

  Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.