Convergència de Mollet proposa crear una Oficina Local de Contractació

El Grup Municipal de Convergència de Mollet del Vallès presentarà en el proper ple de l’Ajuntament una moció per crear una Oficina Local de Contractació. 

Segons la formació, aquesta oficina seria un servei integrat als que actualment ofereix l’OAC i hauria de tenir un doble objectiu: fomentar la transparència i la lliure concurrència en la contractació i enfortir les empreses del municipi. La moció proposa crear un registre municipal d’empreses locals per tal de disposar d’una relació de totes les empreses i professionals independents que estiguin interessats en participar en les diferents contractacions que realitzi l’Ajuntament.

La formació apunta que aquest registre hauria de regular els procediments de preparació i adjudicació dels contractes menors o negociats sense publicitat, de manera que totes les empreses i autònoms registrats siguin convidats a les diferents contractacions de l’Ajuntament. “Això atorgaria més garanties als principis de publicitat, d’igualtat d’oportunitats i de transparència en els procediments de contractació del municipi”, assenyalen des de Convergència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *