Convergència per les Franqueses (CpF) ha presentat una moció demanant al govern local que faci les gestions necessàries davant la Generalitat perquè es millori la seguretat en un tram de la Ronda Nord de Granollers en el qual hi ha hagut diversos accidents mortals. La qüestió serà debatuda en el proper ple.

En concret, es tracta d’un tram de 500 metres situat entre la carretera de Cardedeu C251 i la de la Roca C1415c que no té separador i on es pot circular a un màxim de 100 km/h. CpF demana que, mentre no es realitzin les obres pendents a la Ronda Nord de Granollers, es rebaixi la velocitat en el tram en qüestió i es col·loquin separadors d’obra provisionals “per evitar accidents i víctimes mortals”.

Convergència per les Franqueses apunta que, tot i que la Direcció General de Carreteres de la Generalitat ha anunciat que eixamplarà aquest trama mb dos més dos carrils per millorar-ne el trànsit i evitar accidents mortals, encara no ha assenyalat la data en què es farà aquesta intervenció. Per aquest motiu, CpF demana mesures per millorar la seguretat mentre les obres no estiguin enllestides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.