Convergència per les Franqueses insta l’Ajuntament a reclamar les subvencions que la Generalitat ha retallat

Convergència per les Franqueses (CpF) ha presentat a l’Ajuntament una moció instant al govern municipal de CiU a reclamar a la Generalitat el pagament dels ajuts compromesos a les llars d’infants, l’escola de música i el Pla de Barris. La formació que lidera Francesc Torné considera que aquests impagaments “ja que han afectat greument els comptes municipals i les famílies afectades amb l’augment de les tarifes que estaven pagant”.

Segons assenyala CpF, la Generalitat ha retallat les subvencions de diversos serveis que l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès està prestant als ciutadans del municipi, tot i tenir convenis establerts i ajuts compromesos de l’administració autonòmica. “Aquestes retallades en les subvencions d’aquests serveis tan importants per a les famílies, ha comportat l’increment de les tarifes dels usuaris i del pressupost de l’Ajuntament, posant en crisi les finances del mateix ajuntament i l’economia de les famílies implicades”, expliquen des de la formació.

En la mateixa moció, que serà debatuda en el proper Ple municipal, CpF proposa reclamar judicialment el deute a la Generalitat, si els ajuts compromesos no s’aconsegueixen recuperar per la via administrativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *