Convoquen una manifestació contra les càmares als semàfors de les Franqueses

manifestació

Cartell de la convocatòria.

La Plataforma d’Afectats per les Multes (PAM) de les Franqueses ha convocat una manifestació pel dilluns 15 de juny en protesta contra “la gran quantitat de multes que s’han posat pel sistema del foto vermell” instal·lat a diferents semàfors del municipi, però molt especialment al que hi ha ubicat al carrer Catalunya de Llerona.

La manifestació començarà a les 20 hores a la rotonda de Can Mònic i transcorrerà per la carretera de Ribes fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.

Des de la Plataforma d’Afectats per les Multes consideren que el fet que algunes de les sancions hagin estat condonades per part de l’Ajuntament no impedirà que la Direcció General de Trànsit (DGT) procedeixi a gestionar la retirar els punts del carnet a totes les persones que, al llarg d’aquests mesos, han estat multades gràcies a les polèmiques càmeres instal·lades als semàfors.

LA RETIRADA DE TOTES LES MULTES

El control fotogràfic ha estat motiu de polèmica des del primer dia. (Foto: Ajuntament)

El control fotogràfic ha estat motiu de polèmica des del primer dia. (Foto: Ajuntament)

La Plataforma demana l’anul.lació de la totalitat de les multes imposades des del moment en què es van instal·lar les càmeres als semàfors, així com la supressió del sistema del foto vermell a tot el municipi en considerar-lo una mesura implantada per l’equip de govern de Francesc Colomé (CiU) amb un objectiu clarament recaptatori més que de pacificació del trànsit, com sempre han argumentat des de l’Ajuntament.

La del control fotogràfic és una de les qüestions més polèmiques i impopulars que haurà d’afrontar el futur govern municipal de les Franqueses, que es constitueix el 13 de juny vinent.

Enllaços relacionats:

Neix la Plataforma d’Afectats per les Multes de les Franqueses

Les Franqueses anul·la part de les multes dels ràdars semafòrics

El semàfor de Llerona, en vermell per al govern de les Franqueses

2 Responses to Convoquen una manifestació contra les càmares als semàfors de les Franqueses

  1. Elena 05/06/2015 at 09:11

    Molt bé.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *