El Club Ciclista Corró d’Amunt, ha organitzat, amb la col·laboració del Consell del Poble i del Patronat Municipal d’Esports, la 1a Caminada Solidària el proper 28 de desembre amb la finalitat de recollir aliments per a Càritas, que els distribuirà entre les persones més necessitades. La caminada, de 12 km de recorregut, tindrà la sortida i l’arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt.

L’inici de la caminada està prevista a les 9 h. Les inscripcions, que estan limitades a 300 persones, es podran fer de 8 a 8.50 h del mateix dia o anticipadament trucant als telèfons 670 246 769 i 678 077 266. El preu de la inscripció és de 2 euros. Per a totes les persones inscrites, l’organització ha previst un avituallament amb aigua i fruita i, a l’arribada, xocolata desfeta amb melindros.

Els aliments recollits, que han de ser de primera necessitat, es posaran en caixes a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. La crida es fa a tothom que vulgui col·laborar-hi, tant si participen en la caminada com si no ho fan.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.