CPF demana el carril bici i de vianants a la carretera de Cànoves

Convergència per les Franqueses (CpF) proposarà al govern municipal (CiU) que segueixi el tràmit legal per a l’aprovació del projecte del carril per a vianants i bicicletes entre Corró d’Avall i Corró d’Amunt, paral·lel a la carretera de  Cànoves.

Rotonda-2-185x185

La carretera de Cànoves.

El projecte ha estat realitzat la Diputació a petició de l’Ajuntament de les Franqueses. Segons CpF, aquest carril  bici i per a vianants entre entre el nucli de Mil Pins i Corró d’Amunt, paral·lel a la carretera de Cànoves, “és molt interessant per al conjunt de la població que demana poder caminar i anar en bicicleta des del nucli de Corró d’Avall i de Corró d’Amunt”. D’aquesta manera, assenyala la formació, es milloraria la seguretat dels vianants i dels  ciclistes que volen passar per aquest tram de carretera.

Segons destaca CpF, tot i ser un projecte molt  interessant, aquest està en un calaix del Consistori sense que se segueixi el tràmit legal pertinent per arribar a poder realitzar-se i convertir-se en una realitat. Això donaria resposta a una iniciativa molt demandada per la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *