CpF insta el govern de les Franqueses a reclamar la construcció dels habitatges socials a Llerona

Francesc Torné, en una imatge d'arxiu.

Francesc Torné, portaveu de CpF.

En una moció que serà debatuda en el proper Ple de l’Ajuntament, Convergència per les Franqueses (CpF) ha instat al govern municipal (CiU) a reclamar a la Generalitat la construcció d’habitatges socials amb modalitat de lloguer en el terreny cedit al carrer Cadí de Llerona. La formació considera que, així, es donaria resposta a la demanda social que hi ha al municipi en aquest sentit.

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès va cedir aquest solar municipal a la Generalitat per a la construcció d’habitatges de protecció social, amb modalitat de lloguer, però aquesta promoció d’habitatges encara no ha començat a construir-se, denuncien des de CpF.

Segons assenyala CpF en la moció, “les Franqueses necessita habitatges de lloguer social, és a dir, a preus assequibles, que permetin a les famílies i d’altres persones que ho necessiten, accedir a un habitatge amb condicions avantatjoses, tenint en compte que la crisi econòmica que patim”.

Tot i que la Generalitat ha manifestat les dificultats per desenvolupar el projecte d’habitatges socials de lloguer acordat a Llerona, CpF creu que cal reclamar-ne la construcció, ja que els ciutadans de les Franqueses necessiten poder-hi accedir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *