Convergència per les Franqueses (CpF) ha presentat a l’Ajuntament una moció que serà debatuda en el proper Ple, en què insta al govern municipal perquè modifiqui el Pla General d’Ordenació Urbana per tal de suprimir els dos trams del traçat del Quart Cinturó que estan reservats per a aquesta infraestructura.

Traçat del 4rt Cinturó.

Traçat del 4rt Cinturó.

Segons CpF, el govern central no té intenció de portar-la a terme i la reserva afecta els propietaris d’aquests terrenys. “L’Ajuntament de les Franqueses va fer la reserva a petició de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona, però per qüestions polítiques i econòmiques no hi ha intenció en l’actualitat de fer realitat ni el primer ni el segon tram del Quart Cinturó”, expliquen des de la formació.

Segons assenyala CpF en la moció, diversos municipis de la comarca de diferent signe polític estan aprovant la modificació del PGOU per suprimir els traçats reservats en els plànols per evitar les molèsties que provoquen als propietaris afectats pel Quart Cinturó.

“A més, –afegeixen des de CpF– els propietaris demanen que es suprimeixi la seva afectació per les molèsties que els comporta l’actual situació, i demanen l’eliminació d’aquesta condició, ja que l’autoritat corresponent no es vol portar a terme aquest projecte”.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.