Foto de grup de la candidatura.

Foto de grup de la candidatura.

Convergència per les Franqueses (CpF) ha presentat una candidatura formada “per homes i dones disposats a treballar per al progrés de les Franqueses, oferint a la ciutadania una opció que té com a principal objectiu gestionar millor els recursos en benefici de tots els veïns del municipi”. La llista, encapçalada per Francesc Torné, inclou representants dels diferents pobles que conformen les Franqueses, “amb garantia de bona gestió i amb experiència”, per tal d’acabar i posar en marxa espais i equipaments que en l’actualitat estan a mig acabar, i incidir en el manteniment on aquest és nul.

CpF considera que, en temps de crisi, cal plantejar les accions a dur a terme tenint en compte les necessitats de la ciutadania, “i no pas prioritzant les necessitats polítiques i econòmiques dels que governen”. Segons la formació, “en aquests darrers anys, l’equip de govern de les Franqueses s’ha preocupat més dels pactes polítics, dels seus interessos de partit i de les actuacions que es veuen a cop d’ull, tot i no ser ni urgents ni prioritàries”.

CpF considera que cal que de les properes eleccions municipals del 24 maig en surtin “representants polítics conscienciats amb els problemes reals de la gent i que portin a terme polítiques encaminades a resoldre les qüestions que preocupen a la ciutadania”.

La candidatura de CpF a les eleccions municipals 2015, la formen les següents persones: Francesc Torné, Josep M. Dia, Rosa Colomé, Juan Manuel Merin, Agustina Oliveras, Raúl Azor, Albert Garriga, Joan Peypoch, Carme Serra, M. Carmen Melillas, Joaquim Méndez, Maria Font, Josep Ballester, Susana Tenoira, Joan Pere Soler, Joan Carles, Núria Claveria, Martí Rosàs, Joan Gallifa, Vicenç Cusso, Josep Lluís Pujol, Lluís Font i Maria Torné.

Leave a Reply

Your email address will not be published.