Taller juvenil de creativitat, inclusió social i treball en equip

Per segon any, l’Ajuntament de Granollers –amb la participació de Serveis Socials, Cultura, Joventut, i Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) i l’Associació Artescena– engeguen Ekilibris, un projecte de dinamització comunitària en què s’utilitza el teatre i el circ social com a eina d’intervenció i transformació social.

A través d’aquestes tècniques, el taller –que es gratuït– pretén fomentar la creativitat, la inclusió social, el treball en grup i l’adquisició d’eines d’expressió i comunicació, el treball de gènere i les relacions intergeneracionals.

El projecte s’adreça a nois i noies de 13 a 17 anys, i l’activitat començarà el dia 6 d’octubre i s’allargarà fins al desembre. Les sessions es faran en dimarts, entre 6 i dos quarts de 7 de la tarda, a la Troca – Roca Umbert (Enric Prat de la Riba, 77). Els participants faran equilibris, trapezi, malabars, acrobàcia i teatre.

Els joves interessats poden apuntar-se fins al dia 30 de setembre al Gra (pl. de l’Església, 8, tel. 93 842 66 84).

Imatge de l'any passat. (Foto: Ajuntament)

Imatge de l’any passat. (Foto: Ajuntament)

L’any passat una quinzena de joves van participar al projecte Ekilibris, que a més del taller d’octubre a maig, va incloure un taller de trapezi i teles a Cardedeu i l’assistència a espectacles de circ.

Els nois i noies també van fer sessions amb la companyia de circ Los Herrerita, dins del projecte Coenzims i amb la col·laboració del Teatre Auditori, el resultat del qual es va poder veure en un muntatge presentat a la pl. de la Llibertat el passat mes de juny, dins del projecte comunitari “A les places”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *