Dijous es va inaugurar el nou punt de presència de la Creu Roja a Canovelles, situat al carrer Verge de Fàtima. L’acte va comptar amb l’assistència de Xavier Guardia, president comarcal de la Creu Roja; Josep Quitet, president provincial de la Creu Roja, i Jose Orive, alcalde de Canovelles.

Creu Roja, inauguracióEl nou local serà un espai de trobada pels voluntaris de la Creu Roja, que ja porten a terme molts programes a Canovelles, com ara, el d’aliments per a la solidaritat de la Unió Europea, el de suport a l’alimentació infantil, d’atenció a la gent gran, el d’inserció laboral per a joves i la recollida de joguines solidàries.

Xavier Guàrdia va agrair la col·laboració de l’Ajuntament en la cessió del local que permetrà tenir una presència física que aglutini les polítiques socials i engegar nous projectes que puguin impulsar el voluntariat i arribar a la gent q ho necessita.

L’alcalde va donar les gràcies a la Creu Roja per la seva feina envers els més desfavorits: “A Canovelles hi ha molta gent solidària i amb ganes d’ajudar i ara, amb aquest nou espai, serà més fàcil impulsar el voluntariat. Ens hem de felicitar a tots ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.