Crida per Granollers-CUP critica que el govern del PSC “oblida” la caixa de resistència de Valeo

La Crida per Granollers-CUP critica que el PSC presenti a l’Ajuntament de Granollers una moció de suport als treballadors de Valeo que es queda en paper mullat en “ometre” l’aportació prevista a la caixa de resistència de Valeo de 1.000 euros, tal com estava prevista a la moció original.

La moció original impulsada per la plantilla de Valeo i aprovada per altres consistoris com l’Ajuntament de Martorelles contemplava una aportació de 1.000 euros a la caixa de resistència per donar suport a les treballadores i treballadors de la factoria vallesana, en vaga indefinida des del 30 de juliol. “El grup municipal del PSC ha reproduït íntegrament la moció original exceptuant però el principal punt de l’aportació econòmica”, critiquen des de la Crida per Granollers-CUP.

Des de la formació es valora negativament que “s’obviï i es tergiversi el contingut principal i objectiu de la moció i el PSC la rebaixi a una simple declaració d’intencions sense un suport més explícit i pragmàtic a la lluita de la plantilla de Valeo, situació que converteix el text presentat pel consistori en paper mullat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *