Una de les aules de l'escola bressol.

Una de les aules de l’escola bressol.

Ciutadans (C’s) de la Garriga ha lamentat que els grups municipals de CiU i Acord-ERC hagin votat en el Ple municipal d’aquest dimecres en contra d’una moció presentada per la formació taronja que instava a un finançament mínim i a reclamar a la Generalitat el deute que té pendent amb l’Escola Bressol Municipal Les Caliues, seguint els preceptes de la moció aprovada al Parlament el 3 de març d’aquest any.

El portaveu municipal, Ángel Guillén, ha manifestat que “governar és prioritzar i a la Garriga el govern municipal prioritza la defensa de la despesa en construcció nacional abans que en educació infantil”.

Davant la insinuació de l’alcaldessa, Meritxell Budó, que l’escola bressol municipal oferia un servei de qualitat i que no presentava cap problema, Guillén ha sortit rotundament al pas qualificant aquest comentari de “perillós” per buscar una “interpretació tergiversada” de la seva moció.

Guillén ha emfatitzat que “Ciutadans no posa en dubte la qualitat dels serveis de l’escola bressol Les Caliues, que són molt bons, sinó el seu millor finançament, que ara es supleix amb recursos propis de l’Ajuntament per tapar allà on la Generalitat no compleix”.

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.