C’s la Garriga ha presentat aquest passat divendres la seva candidatura a les Municipals d’ enguany de la mà del seu cap de llista, Ángel Guillén, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich.

cs la garrigaGairebé dos anys després del primer gran acte del partit a la Garriga, la conferència que donà el president de C’s, Albert Rivera,  Guillén ha presentat els 17 noms que conformen la llista electoral. Prèviament, ha donat a conèixer quins son els quatre grans pilars del projecte de C’s pel municipi. Segons el candidat de la formació taronja “presentem els quatre pilars amb els que creiem donarem un salt de qualitat important al nostre poble i que són:

  1. La prioritat a l’atenció de les persones.
  2. El foment i reactivació de l’economia i l’ocupació.
  3. El model de poble del segle XXI basat en tres eixos principals: en un urbanisme més humanitzat, promoció de canals directes de participació ciutadana i finalment en l’aposta decidida per tenir una administració local transparent.
  4. El compromís amb el compliment de les lleis del nostre Estat social i democràtic de Dret i la lleialtat constitucional”.

Guillén ha explicat que: “durant la campanya electoral tenim pensat fer quatre actes per informar a la ciutadania en profunditat de cadascun d’aquests punts posant especial atenció en el segon d’ells que entenem com a primordial”.

8 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.