Moment de la sortida de la cursa, al passeig d'Andalusia. (Foto: Ajuntament)

Moment de la sortida de la cursa, al passeig d’Andalusia. (Foto: Ajuntament)

El diumenge 19 de juny al matí 550 atletes van córrer la 30a edició de la Cursa Bellavista. El vencedor masculí de la prova de 10 km va ser, com l’any passat, Dani Cuartero (Ríos Running Les Franqueses) amb un temps de 34 min 37 s, i la guanyadora va ser, també com en l’anterior edició, Ana Belén García (Grup Fondistes Bellavista), amb una marca de 43 min 27 s.

El segon classificat masculí va ser Manel Cabanillas (L’Aire), que va fer el mateix temps -35 min 39 s- que el seu immediat perseguidor, Alfono Guillén (GF Bellavista). La segona corredora a creuar la lína de meta va ser Vanesa Sancho (Ríos Running Les Franqueses) amb 43 min 48 s, i la tercera, Eva Marto (CA Canovelles), amb 44 min 59 s.

Pel que fa a la cursa dels 5 km, que és el segon any que es feia, Alberto Viera (Ríos Running), va tornar a repetir la victòria de l’any passat, amb un temps de 17 min 25 s. Enric Portet (Illa Sports) va ser segon amb 17 min 54 s, i Raúl Cejudo (CA Granollers), tercer amb 18 min 6 s. Pel que fa a les fèmines, María Prado (Ríos Running) va ser la vencedora amb 25 min 17 s, Noa Pardillo (Ríos Running) va ser segona amb 26 min 4 s, i Reyes Viena (Ríos Running), tecera amb 26 min 25 s.

DESCENS DE LES INSCRIPCIONS 

Enguany, la cursa va reunir menys atletes que l’any passat a causa de la coincidència de curses. Ramon Berruezo, del Grup Fondistes Bellavista, entitat organitzadora de la cursa, diu que “cada any han de cobrar més diners per la inscripció, perquè cada vegada tenir més despeses, com ara l’assegurança obligatòria”. “Potser aquest fet també és un dels motius que en les darreres edicions ens hagi baixat la participació, però això no ens farà canviar la nostra política, ja que el que volem és cuidar molt el corredor; és per això que els oferiem molts serveis i que se’n van amb una bossa plena d’obsequis”, afegeix.

Amb motiu del 30è aniversari de la cursa enguany es va donar un premi especial als corredors i corredores que van arribar en el lloc 30è de cada cursa. També es va homenatjar Juan Ramon Leal, fundador de la prova, i al mateix Ramon Berruezo, pels anys de dedicació en l’organització de la veterana cursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.