El rei Alfons ha sortit malparat de les ventades del passat diumenge 25 de gener. La colla gegantera de Sant Pere de Vilamajor, acompanyada dels gegants Alfons, Loreto i en Quico del Montseny, participaven a la Trobada de Gegants de la Festa d’Hivern de Gualba. A la trobada també hi eren, a més dels gegants de Gualba, les colles geganteres de Centelles, Montmeló i Vallgorguina.

gegant

El rei Alfons es va trencar la mà. (Foto: Ajuntament)

Feia un bon dia i el vent havia cessat, però de cop i volta, un cop de vent sobtat va fer caure el gegant de Centelles que va patir greus desperfectes. Al caure, com un dominó es van tombar altres gegants, entre ells, el de Sant Pere de Vilamajor: l’Alfons. Amb la caiguda es va trencar la mà, la clau de fusta de Sant Pere i es va fer danys al nas i als ulls. També té alguns forats a la barbeta, corona i cintura i un estrip a la roba. La sort va voler que el cap de colla, Albert Climent, estigués vigilant la geganta Loreto i la va poder agafar mentre queia i no es va fer cap dany.

NINGÚ VA PRENDRE MAL

La Colla Gegantera portarà l’Alfons a reparar d’urgència perquè estigui a punt per la propera sortida de gegants de la colla a Navàs, el mes d’abril. El gegantó Quico també necessita una reparació ja que està ple de pelades i necessita una nova capa de pintura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.