La Pista11930, Estats Units està sumida a la gran depressió. Milions de persones busquen la manera de sobreviure en aquest entorn hostil i sense oportunitats. En mig d’aquest ambient de terrible misèria, les maratons de ball, tan populars a tot EEUU, es converteixen en l’única esperança de poder subsistir un temps més, tenint un lloc on dormir, alguna cosa per menjar i si hi ha sort guanyar un fantàstic premi econòmic i certa popularitat que els faci sortir d’aquesta situació. Però quin preu te tot això?

La Pista explica la història de quatre parelles que participen en un d’aquest concursos. Cadascú vingut de llocs diferents i per motius diferents, sigui la fama, la gana o intentar assegurar un futur. La brutalitat d’aquest certamen els portarà al límit.. On radiquen els límits de l’ésser humà?, on radiquen els límits de cadascú? i quins mecanismes utilitzen per superar-los?

Direcció: David Maqueda

Intèrprets: Aïda Bellet, Boris Cartes, Oriol Escalé, Oriol Guillem, Marc Joy, David Maqueda, Núria Martinez, Marina Mulet i Joana Sureda.

Teatre de text

Preu únic 6 euros.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.