David Ortiz, nou entrenador del CF Mollet UE

David Ortiz agafa les regnes del primer equip del CF Mollet UE. Un cop acabada la temporada oficial, la Junta Directiva ha decidit nomenar l’actual entrenador del Juvenil A en substitució d’Albert Cámara. L’entitat agraeix la tasca feta per Cámara en els darres 20 mesos dirigint el primer equip i li desitja molta sort en el seu futur.

David Ortiz. (Foto: CF Mollet UE)

David Ortiz. (Foto: CF Mollet UE)

El nou tècnic del CF Mollet UE coneix l’entitat ja que portava 11 jornades dirigint el Juvenil A, assolint la permanència a la Lliga Nacional, i anteiorment en una primera etapa havia portat el Juvenil A també a la Lliga Nacional amb èxit. “Conec la casa i els jugadors que pugen. M’identifico molt amb aquest club. Per això vaig acceptar la proposta del Juvenil A. Va ser una gran responsabilitat i ara tinc un altre gran responsabilitat amb el primer equip. Treball i dedicació no faltarà”, explica David Ortiz.

Abans de dirigir el Juvenil A aquesta temporada havia estat dues temporades en el Ripollet de la Segona Catalana. El nou tècnic del CF Mollet UE té clar com jugarà el seu conjunt. “Els meus equips han estat sempre reconeguts per l’actitut, intensitat, bon tracte de pilota i ser sempre ofensius”, admet.

El president del club, Feliu Tura, remarca ser “una aposta per la gent de la casa que ha treballat amb molts jugadors del planter. Tenim molta confiança”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *