David Ortiz és el nou entrenador del Juvenil A. El tècnic torna al club que va dirigir durant dues temporades amb èxit al conjunt juvenil a la Lliga Nacional.

SAMSUNG

David Ortiz és el nou entrenador del Juvenil A. (Foto CF Mollet UE)

Ortiz arriba després de la destitució de Pablo Salvador per la dinàmica de resultats amb el Juvenil A a la part baixa de la Lliga Nacional. Precisament Salvador va substituir a Ortiz quan aquest va decidir tancar la seva etapa a l’entitat fa dues temporades. “Sap greu quan vas a un club en una situació així pel company. A més, quan vaig marxar del CF Mollet UE vaig proposar el nom de Pablo Salvador. Però això és futbol”, valora Ortiz.

El tècnic afegeix: “estic molt satisfet de tornar al club. No ho tenia previst després de dirigir el primer del CF Ripollet a Segona Catalana, però torno amb il·lusió i amb l’ambició de complir els objectius del Juvenil A”.

El nou entrenador molletà remarca “la necessitat de fer grup i veure durant aquesta setmana la situació de l’equip. El futbol és molt important la mentalitat i això ho hem de treballar i assolirem aquesta salvació a Lliga nacional”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.