Una representació del Grup Municipal d’Ara Parets ERC ha visitat en els darrers dies la masia de Can Jornet, seu de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, dins de l’espai de Gallecs.

Segons ha informat la formació, l’estada ha servit per comprovar, in situ, algunes de les mancances que l’entitat ha denunciat com ara la presència de goteres en part de la coberta, problemes en la instal·lació elèctrica, el mal estat dels rentamans dels serveis i altres anomalies que s’han produït al llarg del temps a causa d’una deixadesa acumulada en el manteniment.

Per tal de trobar solucions a la problemàtica que l’Agrupament porta denunciant des de fa temps, l’entitat ha iniciat la recollida de signatures i així demanar una major implicació del Govern Municipal en la millora del condicionament.

Des d’Ara Parets ERC es dóna ple suport a la reivindicació d’aquesta històrica entitat (1961) que utilitza la masia Can Jornet, reformada el 2003, com a seu de les seves activitats. “De la mateixa manera que en el seu moment l’Ajuntament va aconseguir de l’INCASOL la cessió de Can Jornet i reformar-la per tal que fos la seu del Cau. Ara, 15 anys després, cal posar-la al dia i assumir les reivindicacions d’aquesta entitat històrica que cada any s’encarrega també de la Cavalcada de Reis”, ha dit el portaveu, Jordi Seguer.

Des d’ERC es considera que en qüestions d’aquest tipus l’Ajuntament no hauria d’escatimar cap esforç econòmic, tant pel que representa aquesta entitat al poble, pel volum de nens/es i familiars que passen pel Cau com també per preservar el nostre patrimoni històric en les millors condicions possibles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.