El Tribunal Suprem ha avalat la decisió de l’Audiència Provincial de Barcelona de desnonar una àvia de Granollers per un deute de 106 euros. La taxa es correspon amb l’impost de la brossa de l’any 2011, que l’anciana no va pagar tot i fer-ho des de 2008 i haver pagat el lloguer cada mes des de l’any 1963, segons ha informat el digital mon.cat.

La propietària de l’habitatge va denunciar la llogatera després de l’impagament de la taxa de la brossa de 2011. La denunciada va al·legar que no havia de pagar-la perquè no constava enlloc del contracte i que, a més, el rebut va arribar a una adreça del mateix edifici però que no era la seva. L’Audiència va donar la raó, però, a la propietària, i va donar per acabada la relació contractual.

Ara, amb el Suprem donant suport a la decisió de l’Audiència de Barcelona, l’anciana haurà de pagar la taxa de la brossa, els interessos de demora i tots els costos judicials, a més de ser desnonada.

7 Responses

 1. José Blanco

  Em sembla surrealista. Aquesta societat ha perdut l’oremus…

  Respon
 2. Rosa

  Verdaderamente surrealista y mientras tanto los corruptos viviendo como marajás. No se adónde vamos a ir a parar. Cada vez me avergüenza más pertenecer a este país. ¿No se puede ayudar a esta señora de alguna manera?

  Respon
 3. Rosa Berrueco

  Verdaderamente surrealista y mientras tanto los corruptos viviendo como marajás, No se adónde vamos a ir a parar. Cada vez me avergüenza más pertenecer a este país. ¿No se puede ayudar a esta señora de alguna manera?

  Respon
 4. miriam

  Quina poca vergonya… Amb tots els caradures i lladres que hi ha… Una mica d’humanitat, siusplau.

  Respon
 5. MI NOMBRE ES CONCIENCIA

  Vergüenza a todos los que dictan esas sentencias. Vergüenza a la propietaria, que tendrían que dejarla en la miseria. Vergüenza a todos esos que van a ir a su casa a deslojarla. Pero como este es un país de sinvergüenzas, así va todo.

  Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.