Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir el passat 15 d’octubre un home de 25 anys d’edat, de  nacionalitat magrebina i veí de Viladecans  per un presumpte delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic, i per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets van tenir lloc cap a primera hora de la tarda del passat dimecres 15 d’octubre quan els agents es trobaven realitzant un dispositiu de seguretat ciutadana a l’autopista per tal de prevenir furts. En el marc d’aquest operatiu, la Sala Regional de Comandament va alertar els diversos indicatius que circulaven per l’autopista AP7 procedents de  Girona i sentit Barcelona de l’existència de dos vehicles que podrien estar implicats en diversos furts.

Gràcies a la col·laboració entre els agents de diferents demarcacions, un dels vehicles va ser interceptat al peatge de la AP7 a l’alçada de la Roca del Vallès. Els policies van fer senyals al vehicle per tal que s’aturés però el conductor va fer cas omís a les indicacions  i les dues dotacions policials van haver de realitzar un tancament del vehicle al voral per tal d’aturar-lo.

Aleshores el conductor del vehicle va sortir corrents cap a l’exterior de l’autopista saltant la tanca perimetral però els agents van poder interceptar-lo i detenir-lo.

A l’interior del vehicle es van trobar tres bosses tancades amb un total de 1,490 quilograms de marihuana.

Així mateix els agents van poder comprovar que el detingut tenia el permís de conduir retirat per ordre judicial motiu pel qual també se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit.

Es dóna la circumstància que el detingut acumula més de 10 antecedents per fets similars, delictes contra la salut pública i hores d’ara no s’ha pogut demostrar que estigui implicat en cap furt a les autopistes o àrees de servei tal i com es va sospitar en un primer moment.

El passat dijous 16 d’octubre el detingut va passar a disposició judicial davant el Jutjat d’instrucció Núm.1 de Granollers el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

One Response

  1. Sr. Corró

    Professional, molt professional. Si portes herba… almenys ves amb el carnet. Això ja ho deia Steve Wonder…

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.