Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres 1 d’abril el conserge de l’Escola Josep Pallerola de Sant Celoni, acusat de cometre presumptament tres delictes sexuals sobre tres alumnes del centre. Van ser els pares de les tres menors qui van denunciar els fets davant la policia catalana. 

El detingut, treballador municipal d’uns 50 anys, viu en un habitatge dins del mateix recinte escolar. En aquests moments es troba de baixa laboral, per la qual cosa no s’ha pres encara cap decisió sobre la seva feina ni sobre l’ús de l’habitatge.

Després de passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Granollers, l’home va quedar en llibertat amb càrrecs i amb la prohibició d’acostar-se a les menors. La investigació continua oberta i la policia resta a l’espera que puguin arribar noves denúncies.

L’AJUNTAMENT DEMANA PRUDÈNCIA

Per la seva banda, la direcció del centre, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament estan treballant conjuntament. “Volem recordar que és un cas molt sensible que requereix absoluta discreció, seriositat i prudència per part de tothom fins que s’aclareixi. Cal deixar treballar a la justícia que és l’únic òrgan competent”, diuen des del Consistori.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.