La Policia Nacional ha detingut un monitor d’extraescolar de l’escola Sant Gervasi de Mollet, acusat d’un delicte de corrupció de menors. M. P., de 29 anys, feia fotos de l’entrecuix i els glutis a nenes d’entre 8 i 13 anys mentre impartia classes de piano. Captava les imatges amb el telèfon mòbil.

A L’ESCOLA, PARCS, ZONES DE JOCS INFANTILS…

Comunicat de l'Escola Sant Gervasi. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

Comunicat de l’Escola Sant Gervasi. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

La detenció es va produir el 14 d’abril arran d’una investigació de la unitat de delictes tecnològics, iniciada després de la detenció d’un presumpte pederasta. Va ser a partir del material trobat i dels contactes que aquest tenia com la policia va arribar fins al monitor de Mollet.

A més de les fotos fetes a les instal·lacions de l’escola Sant Gervasi, en el registre del domicili del monitor la policia va trobar al seu ordinador altres imatges realitzades en parcs, zones de jocs infantils i piscines particulars.

El detingut, que va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el Jutjat de Mollet, a més de col·leccionar les imatges de les menors les compartia amb altres persones. La jutgessa li ha decretat com a mesura cautelar la prohibició d’exercir com a docent.

En un comunicat, l’escola Sant Gervasi assegura que va apartar al monitor de la seva activitat docent en el centre “immediatament”, quan va conèixer la seva presumpta implicació en una xarxa de pornografia infantil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.