samarretes 1

Amb certificat d’autenticitat.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Mollet del Vallès van detenir entre l’11 i el 16 d’agost dos homes, de 40 i 26 anys, nacionalitat senegalesa i veïns de Granollers i Terrassa per un delicte de tinença i distribució d’equipament del FC Barcelona falsificada. Els dos homes no tenien cap relació entre si malgrat que rebien el material de la mateixa empresa ubicada al Regne Unit.

Els fets es remunten al 10 d’agost quan els investigadors van localitzar samarretes falsificades del primer i segon equipament del Futbol Club Barcelona dins un parell de paquets preparats per ser transportats. Aquests paquets, localitzats en una empresa de transports de Parets del Vallès, provenien d’una empresa amb seu al Regne Unit i tenien com a destinatari final una empresa de magatzems de Terrassa.

Arran de rebre aquesta informació els investigadors van iniciar gestions per localitzar la persona destinatària dels paquets. Pocs dies després, la mateixa empresa de transports va rebre dues caixes més que tenien el mateix origen però que, en aquest cas, estaven destinades a un domicili particular de Granollers.

Va ser el dia 11 d’agost quan els investigadors van saber que un dels destinataris, en concret el que vivia a Granollers, es trobava a l’empresa de transports amb l’objectiu de recuperar la mercaderia. Els agents van adreçar-se al lloc i, finalment, l’home va ser detingut i es van recuperar les 298 samarretes falsificades del segon equipament del FC Barcelona que contenien les caixes. Aquestes samarretes, en el cas de que haguessin estat oficials, tindrien un valor de 25.000 euros.

El segon destinatari, que venia de Terrassa, va ser localitzat i detingut el 16 d’agost. L’home ja tenia antecedents policials per fets similars d’altres cossos policials. En aquest cas, les caixes recuperades contenien 303 samarretes falsificades del primer equipament del FC Barcelona amb el número 10 de Messi estampat. El valor, en cas que haguessin estat samarretes originals, seria d’uns 26.000 euros.

La investigació va determinar que els productes recuperats estaven destinats a la venda ambulant sense llicència de Barcelona.

Els detinguts van quedar en llibertat a espera de ser citats en seu judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.