Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès van detenir el passat 27 de setembre dos homes de nacionalitat georgiana, de 29 i 30 anys d’edat i veïns de l’Hospitalet de Llobregat i Mollet del Vallès, per un presumpte delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets van tenir lloc cap a les 16:00 hores del passat dissabte 27 de setembre quan els vigilants de seguretat d’un centre comercial ubicat a Barberà del Vallès van alertar els Mossos d’Esquadra de la presència de dos homes que manipulaven i tocaven els panys de diversos vehicles que estaven estacionats al pàrquing.

Quan els agents es van desplaçar al lloc dels fets els vigilants de seguretat havien pogut localitzar els dos homes: un estava a l’interior d’un vehicle de la seva propietat però l’altre s’havia escapolit corrents. Els policies van realitzar una recerca pels voltants del centre comercial i el van localitzar minuts després per les rodalies de la zona. Tots dos van ser detinguts.

Els vigilants de seguretat del centre els van indicar el vehicle que els detinguts haurien manipulat i van poder comprovar que estava obert i l’interior tot regirat. Un cop localitzat el propietari, va manifestar que l’havia tancat amb el comandament a distància i que trobava a faltar un telèfon mòbil que tenia a l’interior.

En l’escorcoll dels detinguts i del seu vehicle els agents van trobar diferents eines, un inhibidor de freqüència, navalles i un tornavís, així com objectes personals com ulleres de sol i roba acabada de comprar de la qual els detinguts no n’acreditaven la titularitat.

També van poder comprovar com l’aparell inhibidor que tenien els dos homes impedia el tancament del vehicle amb el seu comandament a distància.

Es dóna la circumstància que un dels detinguts acumula diversos antecedents pel mateix tipus delictiu.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 29 de setembre davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.