Detingut un veí de Mollet per un delicte contra la salut pública

El passat diumenge 18 de gener, els Mossos d’Esquadra de l’ABP de Mollet a van detenir un veí del barri de l’Estació del Nord per un delicte contra la salut pública, ja que es dedicava a la venda d’estupefaents. La detenció es produïa gràcies a la investigació prèvia de la Policia Municipal de Mollet.

Diumenge a la tarda, els Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció amb un operatiu amb agents de paisà, després que la Policia Municipal hagués treballant diferents dies en la investigació prèvia. Els agents van sorprendre in fraganti a A. E. M. quan venia drogues als ocupants d’un vehicle, al carrer de Sant Valentí. En la operació es van intervenir diferents substàncies estupefaents i una quantitat de diners fraccionats.

Aquesta detenció es produeix en el marc de l’operatiu que els dos cossos policials estan desenvolupant en aquest barri arran de les queixes veïnals sorgides darrerament per les deixalles i restes xeringues aparegudes al voltant de la plaça de l’Estatut.

Aquests fets posen de relleu la coordinació i col·laboració que existeix entre els dos cossos de seguretat en la feina del dia a dia, no tan sols en temes de seguretat ciutadana, sinó també en la convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *