Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir durant el passat cap de setmana, i en diferents actuacions policials, tres persones per delictes contra la seguretat del trànsit.

El primer cas es va produir el matí de diumenge quan els agents van localitzar a l’AP-7, punt quilomètric 135 a Montmeló, un vehicle aturat al carril de circulació sense benzina per poder continuar la marxa i amb el conductor a l’interior. L’home, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramenet, va ser detingut al lloc dels fets. El conductor es va mostrar molt agressiu amb el agents i es va posar al mig de la via amb el perill que va comportar per a la resta d’usuaris i per ell mateix.

El segon es va donar prop de les 10 del matí de diumenge a l’ AP7, punt quilomètric 104 a Sant Celoni. En aquest cas, es va produir un accident lleu entre un vehicle d’un ciutadà francès i un ciutadà espanyol. Els ocupants del vehicle francès, responsable de l’accident, van voler fer creure els agents que qui conduïa era el copilot del vehicle, el qual ja va donar una taxa d’alcoholèmia de 0.65 mg/l però els testimonis van indicar als policies qui el veritable conductor. Un cop requerit per fer la prova d’alcoholèmia el veritable conductor es va negar a realitzar-la i les comprovacions pertinents van permetre verificar que, a més a més, no disposava de permís de conduir, motiu pel qual també va quedar detingut.

Tots dos detinguts resten a l’espera del corresponent judici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.