Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir el 9 de març quatre homes que formaven un grup organitzat i especialitzat en el cultiu de marihuana. Els detinguts tenien entre 32 i 55 anys, eren de nacionalitat espanyola i veïns de Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Santa Coloma de Gramenet i Badalona.

La policia va rebre informació sobre un possible punt de venda de substàncies estupefaents en el barri del Cementiri Vell, ja que en un local de la zona hi feia sempre una olor intensa a marihuana i constantment hi entrava i hi sortia gent. Davant d’aquests indicis els investigadors van fer una vigilància discreta del local i van observar que hi arribaven dues persones, moment en el qual es van identificar com a policies.

Els homes van acompanyar els agents voluntàriament dins la nau fins una zona de trasters on només hi havia eines. Els investigadors, però, van observar una porta metàl·lica tancada des de la que se sentien sorolls d’extractors d’aire i se sentia una olor forta a marihuana. En accedir-hi van localitzar una plantació de marihuana en què dos homes més hi treballaven.

Finalment, els agents van detenir els quatre homes i van comissar 129 plantes de marihuana en testos,  300 plantes ja tallades i una caixa plena de cabdells. D’altra  banda, els investigadors van comprovar que els detinguts havien fet una connexió elèctrica fraudulenta, delicte pel qual també van quedar imputats.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 11 de març i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.